En Şık Kadın Kombin Önerileri

Makale yayınlanma tarihi: 2 Oca 2024 Makale yazarı: Eadam Dijital
En Şık Kadın Kombin Önerileri
Tüm Yeni

Güne başlamanın en zor yanı birçok kişi için ne giyeceğine karar vermektir. Gardıroplarda yığınla kıyafet varken giyecek hiçbir şey bulamamak çoğu kişinin başına gelmiştir. Bunun sebebi kıyafetleri doğru kombin yapamamak olabilir mi? Siz de sevdiğiniz birkaç parça kıyafet dışında giyecek bir şey bulamıyorsanız bu yazı sizin için. Günlük hayatınızda ya da özel bir günde “bugün ne giysem” sorununu çözecek kombin önerileri ile karşınızdayız.

Sizde bayan giyim alanında kararsız kalıyorsanız modayı yakından takip etmek istiyor ve farklı bir imaj yaratmak istiyorsanız Kameya sitemize göz atmalısınız.

Yeni Sezon Kadın Kombin Önerileri

Her ne kadar kıyafetler temel olarak değişmese de değişen moda, yeni trendler, renkler, yeni tarzlar gardıropları yenileme ihtiyacını ortaya çıkarır. Yeni bir kıyafet alırken ihtiyaç olduğu kadar sezona ve trendlere uygun olmasına dikkat etmek gerekir. Kombin önerileri almak ve kıyafet alışverişini seçenekli yapmak gardıropları ve sizi rahatlatır.

 

Sizde modayı yakıdan takip edip yeni sezon kombini oluşturmak istiyorsanız KAMEYA ' nın yeni sezon sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın.

Yeni sezon trendlerinde rahatlıkla birlikte her ortamda kullanılabilecek bir tarz öne çıkmakta. Evlerden çıkmadığımız dönemlerin rahatlığının sokağa yansıdığı bir trend moda. Bol pantolonlar, oversize paltolar, hacimli kollar, maksi elbiseler bu kapsamda en çok tercih edilenler arasında yer alır.

Yeni sezonda spor bir şıklık için ise basic tişört, jean pantolon, spor ayakkabı ve çeşitli gömlekler her dolapta bulunması gereken çeşitler olarak dikkat çeker. Bu kıyafetlerle farklı spor kombinler yapmak mümkün olurken, rahatlığı ve şıklığı günlük hayata uygulama fırsatını da yakalamış olursunuz.

Sezonun bir diğer trendi ise ceketlerdir. Rahat kumaşlardan çeşitli tarzda ve desende tercih edilebilen ceketler farklı tişört tasarımları ile kombinlenebildiği gibi sezonun bir başka trendi örgü braletler ile şık bir tarz oluşturur. Bu kapsamda etek veya pantolon ile güzel kombinler yapılabilen ceketler, ekose ya da düz renk seçenekleri ile her dolabın kurtarıcısıdır.

Gardıropların bir başka vazgeçilmezi olan elbiseler de günlük ve özel gün şıklığının vazgeçilmezleri olarak bilinir. Evde, işyerinde, iş çıkışı arkadaşlarla gidilen mekanlarda ve diğer tüm ortamlarda kullanılabilen elbiseler ona uygun ayakkabılar ve aksesuarlarla farklı şekillerde kombinlenebilir. Bu noktada yeni sezonda maksi denilen uzun elbiseler, piti kareli ve ekose desenler, trikoların yanında yüksek omuzlu seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Mevsimlere Göre Kombin Önerileri

Mevsime uygun kombin yapmak özellikle mevsim geçişlerinde zorlaşır. Bu nedenle dolabınızda bu durumlara uygun bulunduracağınız birkaç parça kıyafet, sıcak-soğuk hava dengesini kurmanıza yardım eder.

İlkbahar aylarında dolabınızda bulunduracağınız deri ceketler, kot ceketler veya trençkotlar mevsim geçişlerinde rahat ve kullanışlı kıyafet kombinleri oluşturmanızı sağlar. Havalı görünüm sağlayan deri ceketler kot ya da kumaş pantolonlar ile rahatlıkla birlikte kullanılabilir. Ayrıca kot ceketler spor giyim için tercih edilse de renk ve çeşitleri ile rahat, kullanışlı ve şık tasarımlar olarak dikkat çeker. Trençkotlar ise elbise, etek ve pantolon gibi her çeşide uyum sağlayan casual bir tercih olarak belirir.

İlkbahar ayları için çiçek desenli, renkli elbiseler ile onlara uygun ayakkabı, çanta ve aksesuar tercih edilebilir. Yine bahar ayları için çok uygun bir seçenek olan ceketler de elbiseler ile uyum sağlayan kombin önerileri arasındadır.

Yaz kombinleri için tercih edilen kıyafetler az parçadan oluşan, sıcağa dayanıklı ve kolay kullanım olanağı sağlayan tasarımlar olmalıdır. İnce kumaşlar, şifon, penye gibi rahat seçenekler şıklığın yanında rahatlık da sağlar. Yazlık kombinler için dolapta bulunması gereken kıyafetler ise şortlar, ince elbiseler, mini ya da maksi etekler, basic ya da askılı tişörtler, rahat şık ve birbiri ile uyumlu kombinler yapmanızı sağlar.

Havaların soğumaya başladığı sonbahar mevsiminde kombinler de renk ve tarz olarak değişir. Sonbahar kombinlerinde pantolonlar geri döner. Yüksek bel ve bol pantolonlar, triko hırkalar, yelekler, sweatshirtler dolaplarda yerini alır. Taytlar ve opak çoraplarla uygulanan tarzlar da yine sonbaharda tercih edilen kombin önerileri arasındadır.

Kış kombinleri kadın kıyafetleri açısından çok parça içerdiği için şıklığın zor sağlandığı bir dönemdir. Kış kombinleri, havanın durumuna ve kullanılacak mekan dikkate alınarak seçilmelidir. Kış mevsimi için seçilen kıyafetlerle doğru eşleştirmeler yapıldığında şıklığınıza katkı sağlar. Pantolon çizme uyumu, salaş kazaklar ve oversize paltolar ile günlük bir kombin oluşturulabilir. Özel bir günde ise triko elbise, çizme ve palto uyumu ile şıklık sağlanabilir.

 

Renklere Göre Kombin Önerileri

Kıyafet kombini yapmanın zor bir kısmı da renklerle uyumu yakalamaktır. Seçtiğiniz kıyafetlerin renklerinin birbiri ile uyumlu oldukça önemlidir. Bunun için birbiri ile uygun tonlarda kıyafet tercihi yapmak kadar zıt renklerin sağladığı şıklıktan da faydalanabilirsiniz. Kombin önerileri alırken renklerle ilgili seçim yapmak ve kendinize uygun rengi seçmekle başlayabilirsiniz.

Kıyafet kombinlerinde tek renk kullanmayı seviyorsanız, tercih edeceğiniz renk ile ekru kombini yapabilirsiniz. Ekru ve bej gibi renkler ile sevdiğiniz rengin farklı tonlarını rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Bu sayede göz alıcı bir uyum elde edebilirsiniz.

Kontrast renklerden oluşan kombinleri tercih ediyorsanız renk gruplarını birbiri ile kullanarak da güzel bir uyum oluşturmak mümkündür. Mavi, kırmızı, sarı gibi birincil renklerden biri ile yeşil turuncu mor gibi ikincil renkleri kombin yapabilirsiniz. Bordo, turkuaz, dore gibi üçüncül renkler de yine diğer gruplardan uygun renkler ile kontrast oluşturacak şekilde kombinlenebilir. Dikkat etmeniz gereken nokta ise üçten fazla renk kullanmak gözü yoracağı için tamamlayıcı tonlar seçmektir.

Kıyafetlerde siyah ve beyazın tartışılmaz uyumu diğer renklerle kombin seçimlerinde de kullanılabilir. Ayrıca hemen her renkte ve tonda yaptığınız kombinlerinde kıyafetlerinize siyah ya da beyazı seçenek olarak ekleyebilirsiniz.

Çiftlere Özel Kombin Önerileri

Birbiri ile uyumu yakalamak için tercih edilen ve artık bir trend haline gelen çiftlere özel kombinler, kıyafet ya da renk birliği ile oluşturulur. Günlük hayatta sevimli olmak ya da özel günlerde şıklığı yakalamak için uygulanan çiftlere özel kombinler doğru yapıldığında tarz bir görünümü beraberinde getirir.

Çiftlere özel ya da sevgili kombini de denilen tarzı uygulamak için ortak giyebileceğiniz gömlek, kazak, tişört, sweatshirt çeşitlerinden birini çift olarak edinebilirsiniz. Eğer uyumu renk ile sağlamak istiyorsanız kombinlerdeki renk dengesini iyi sağlayarak çift kombini yapabilirsiniz.

Çift kombini yaparken dikkat edilmesi gereken nokta ise kıyafetleri birebir aynı şekilde giymenin sevimsiz görünebileceğidir. Aynı renk, desen ve beden kıyafetler itici bir görünüm kazandırır. Bu nedenle tek parça kıyafette uyum sağlamak ya da zıtlık oluşturan farklı parçalarda desen ve renk uyumunu yakalamak uygun olacaktır.

Özel günlerde çiftlere özel kombin için ortak bir renkte birleşen küçük ayrıntılara dikkat ederek ve aynı tür ve marka saatleri takarak sevgili kombini yapabilirsiniz.

Günlük Kombin Önerileri

Günlük kombinler uygulaması hem çok kolay hem de farklı kombinler yapmak gerektiği için zor seçimlerdir. Kıyafetin giyildiği mekâna göre günlük bir tarz yakalamak ve fazla düşünmeye gerek kalmadan kıyafetleri birbiri ile kombinlemek gerekir. Bunun için dolabınızda her kıyafet ile uyum sağlayarak ortak parçalar ve renkler bulundurabilirsiniz.

Günlük kombininizi eğer dışarı çıkarken ya da alışveriş için düşünüyorsanız salaş, rahat ve havalı bir tarz deneyebilirsiniz. Bol pantolonlar, sweatshirt elbiseler, onlara uygun botlar, eşofman takımları ve onlara uygun aksesuarlar ile gün içinde rahatlığı ve şıklığı buluşturabilirsiniz. 

Çalışan biri için günlük kombin önerileri arasında gömlekler önemli bir yere sahiptir. Çeşitli renk ve desenlerde gömlekler etek ya da pantolonlar ile kullanıldığında şık ve profesyonel stil kazandırır. Topuklu veya babet ayakkabılar, aksesuarlar ile farklı şekillerde kullanılabilen kombin kolaylığı sağlar.

Giyim tarzı kişisel zevklere ve vücut yapılarına göre farklı olsa da herkesin kombin önerileri ihtiyacı vardır. Alışveriş yaparken birbiri ile uygun kıyafetler almak kadar dolaptaki kıyafetler ile uyumlu ortak parçalar seçmek de işinizi oldukça kolaylaştırır. Gün içinde veya özel günlerde şıklığı yakalamak ve kombin önerileri almak için Kameya’nın yeni sezon ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Paylaş: